Wanpan varmesystem er et modulopbygget varmepanelsystem, beregnet til varmvandsopvarmningfra gasfyr, oliefyr, fjernvarme, jordvarme eller lignende energikilde.

Design og virkemåde

Panelerne monteres rundt på væggen langs med gulvet i hele rummet, derved opnår man den behagelige varmeomslutningsopvarmning og et stilrent udseende.

Med Wanpan paneler er der ingen fremføringsrør at se i rummet som til traditionelle radiatorer, alt er gemt væk bag panelerne, og der skal kun en fremføring af varmtvand pr. rum, hvis der er mindre end 15 meter panel.

Man kan også med fordel bruge Wanpan i elhuse, der skal konverteres til vandopvarmning, da man har mulighed for at trække fremføringsrør til andre rum bagved Wanpan varmepanelet, derved undgår man at skulle hugge gulvet op mange steder.

Wanpan panelerne har tilslutning for frem- og returløb ved siden af hinanden.

Produkterne

Wanpan modulerne bliver produceret i længder fra 20 cm., med 20 cm. interval, op til den længste på 320 cm. Disse moduler bliver sat sammen til et langt panel i rummet. I mellemrummene mellem varmemodulerne monteres der blindstykker, så man får et ens udseende hele vejen rundt.

Dybden på panelet er kun 2,5 cm., højden er kun 13,5 cm. inkl. 0,5 cm. tæppekantskjuler. Panelerne leveres i 2 forskellige farver: hvid RAL 9010 og i lysegrå RAL 7035.

Elektriske Installationer

I Wanpan panelerne kan man også montere sine elektriske installationer i selve varmepanelet. Installatøren monterer elkabler, inden varmepanelet opsættes, og derefter monteres der stikkontakter og afbrydere i blindstykkerne. Derved opnår man stikkontakter rundt langs væggen, så man minimerer ledningsroderi til lamper, hjemmekontoret,TV mm.

Udover stikkontakter kan man også få monteret kontakter til EDB, telefon eller antenne, Wanpan monteringsdåse passer til alle kontakter der har et mål på 50mm x 50mm.

om-wanpan
om-wanpan3
om-wanpan2
om-wanpan4